Naše storitve

Največ, kar lahko kot vodja ponudite svoji organizaciji ali oddelku je, da ima jasno zastavljeno strategijo ter poslovno kulturo, ki podpira in dosega operativno odličnost, ob ohranjanju vitkosti in agilnosti. Ssvojimi storitvami vam to pomagamo tudi doseči.

Na podlagi aktivnega sodelovanja z lastniki, menedžmentomin ključnimi zaposlenimi ter na podlagi lastne neodvisne analize izdelamo strategijo rasti podjetja, poslovni in finančni načrt ali zasnujemo investicijski projekt. Izdelujemo tudi vse vrste poslovnih analiz za boljše in lažje poslovno odločanje.

Podjetjem svetujemo, kako do večje produktivnosti in izvršnosti z uvedbo profesionalnega operativnega poslovanja ter projektnega vodenja. Svetujemo pri optimizaciji in avtomatizaciji poslovnih procesov ter profesionalizaciji podpornih poslovnih funkcij.

Storitev zajema:

Vsako uspešno podjetje ima močan motor rasti (proces pridobivanja in razvoja strank) ali mora tega še vzpostaviti. Podjetjem pomagamo pri povezani optimizaciji procesov marketinga, prodaje in razvoja poslovanja, z namenom skokovitega povečanja generiranja posla.

Storitev zajema naslednje dejavnosti:

Za podjetja prevzamemo za določen čas vodenje projektov. Na ta način okrepimo izvršno moč podjetja. Projekte vodimo po najboljših svetovnih praksah projektnega in agilnega vodenja. Podjetjem pomagamo tudi pri vzpostavitvi projektne pisarne in COO funkcije.

Smo pionirji vitkega in agilnega podjetništva pri nas. Podjetjem svetujemo pri vpeljavi vitkega notranjega podjetništva ter razvoju novih produktov in poslovnih modelov s pomočjo vitkih in agilnih metod. Prav tako vpeljujemo agilne metode vodenja.

Izvajamo coaching za vrhnji in srednji menedžmentter delavnice s področja ključnih mehkih veščin za vodje, kot so notranje podjetništvo, agilni menedžment, ohranjanje visoke individualne in timske produktivnosti ter vodenje ljudi.